creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Patru persoane au ajuns la spital după un grav accident la Sângerei

Accident rutier produs în raionul Sângerei. Patru persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce maşinile în care se aflau, s-au lovit violent.

Impactul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16:30, în apropiere de localitatea Octeabriscoe, scrie canal3.md.

Mai exact, un automobil marca Dacia se deplasa din direcția municipiului Bălți spre oraşul Sîngerei. Ajuns într-o curbă, conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani, ar fi pierdut controlul asupra volanului şi derapând de pe traseu a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un automobil de model Volkswagen, care se deplasa regulamentar.

La locul cu pricina s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sîngerei, fiind solicitată şi o ambulanţă. În urma impactului, o femeie în vârstă de 29 de ani, împreună cu trei bărbaţi, toţi pasageri ai celor două autovehicule, au fost transportaţi la spital cu leziuni corporale.

Şoferii ambelor maşini, însă, au scăpat nevătămaţi. Aceştia au fost supuşi testului de alcoolemie, iar rezultatele au arătat că niciunul dintre ei nu au consumat băuturi alcoolice.

Oamenii legii investighează cazul. Conducătorul auto găsit vinovat de producerea accidentului riscă să se aleagă cu şase puncte de penalizare şi o amendă în mărime de 1.500 de lei.

Citește și:

Media

Go to top