creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(VIDEO) Tânăr din Telenești riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din biserică. Mărturiile parohului

Un tânăr de 23 de ani, locuitor al raionului Telenești, riscă până la patru ani de închisoare pentru furt din biserică. Acesta a fost reținut de către angajații IP Ciocana a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind bănuit de pătrundere în biserica din sectorul Ciocana, de unde ar fi furat din cutia pentru donații mijloace bănești în sumă de aproximativ 13.570 de lei.

Poliția a fost alertată în dimineața zilei de 20 ianuarie curent. Veniți la fața locului polițiștii au constatat că individul a pătruns în incinta bisericii prin spargerea geamului. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția.

De asemenea, în cadrul acțiunilor de investigație și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații suplimentare în vederea stabilirii complicității tânărului în alte cazuri similare, înregistrate în capitală, cât și pe teritoriul țării, precum și de comiterea unui jaf.

În privința acestuia a fost dispusă inițierea urmăririi penale pentru furt, fiind plasat în arest preventiv pentru 30 zile.

Citește și:

Media

Go to top