creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Accident pe traseul Chişinău - Bender. Un bărbat, lovit de o maşină

A ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis.

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din raionul Dubăsari a fost lovit în plin de o maşină pe carosabil. Accidentul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 19:30 pe traseul Chişinău - Bender. Mai exact, acesta se afla în apropierea unei staţii de alimentare, amplasată la intrarea în municipiul Bender, scrie canal3.md.

Bărbatul nu s-ar fi asigurat şi a încercat să treacă de partea cealaltă a drumului, ieşind de după un autobuz cu pasageri.

Moment în care un alt automobil, la volanul căruia se afla un şofer, în vârstă de 36 de ani, nu l-ar fi observat şi l-a doborât la pământ. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bender şi o ambulanţă. Medicii i-au acordat ajutor medical victimei, ulterior, transportându-l la spitalul din raionul Anenii Noi.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bender, Silvia Vetcu, în urma impactului, şoferul automobilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul căruia a arătat că acesta nu consumase alcool. De asemenea, oamenii legii urmează să afle dacă conducătorul auto a putut să evite impactul. Şoferul maşinii s-ar putea alege cu dosar penal sau contravenţie administrativă, în funcţie de gradul leziunilor provocate victimei. Totodată, nu este exclus, ca şi pietonul să fie sancţionat, pentru că ar fi încercat să treacă neregulamentar carosabilul.

Citește și:

Media

Go to top