creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Ar putea să rămână orfani: Povestea unei mame cu doi copii, diagnosticată cu cancer de gradul III

Vindeca oameni, iar acum ea are nevoie de a fi tratată. Este vorba de Ludmila Opera, medic de profesie, care recent a aflat că are cancer de gradul III la sân.

Aceasta are nevoie de un tratament în străinătate, pentru a o vindeca. În caz contrat, doi copii, vor rămâne orfani, în grija tatălui.

„Doamna Ludmila Oprea are nevoie cât mai urgent de ajutorul tuturor. Este o Doamnă minunată, o mamă iubitoare a doi copilași frumoși, o soție grijulie, un specialist cu litera mare. Noutatea de Carconim invaziv gradul III (cancer la san) a venit ca o lovitură pentru întreaga familie, dar și pentru cei care o cunosc. Este medic gastro-enterolog, care până acum este dedicată în totalmente profesiei, pacienților și familiei.

Este o familie unită, Doamna Ludmila are un soț iubitor, doi copilași frumoși, care o iubesc enorm. Această minunată Doamna are nevoie URGENT de ajutorul tuturor, pentru tratamentul care poate să-l facă doar peste hotare. Venim cu cea mai mare rugăminte să ajutați pe Ludmila, să o salvam împreună, este o mama, o soție și un specialist. Va rugăm să donați pentru a putea trece peste această cumpănă a vieții. Mulțumim și Domnul să vă Binecuvânteze”, scrie inițiatorul actului de caritate.

Cei care vor să doneze, pot să o facă pe caritate.md sau să expedieze un SMS cu conținutul "Ludmila Oprea" la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL; 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

 

Go to top