creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(foto) Creierul îi deformează craniul: Chinurile prin care trece Darius, un bebeluș de 8 luni, diagnosticat cu asfixie parietală

Caz emoționant ce te sensibilizează până la lacrimi. Este poveste lui Darius, un bebeluș de doar 8 luni, care a fost diagnosticat cu asfixie parietală, iar creierului nu îi ajunge oxigen. Starea micuțului Darius se agravează pe zi ce trece, iar pentru tratament, familia acestui are nevoie de o sumă colosală.

Părinții lui Darius cer ajutorul celor cu inimă mare și roagă să îi ajute financiar.

„Darius sa născut cu asfixie gravă, lipsa de oxigen în timpul nașterii, a fost diagnosticat cu microcefalie. Creierul creste însă oasele craniale nu se desfac, cum ai pune multe lucruri într-un bagaj, nu mai încape, dar tu pui și pui. Așa și la el creierul creste capul nu. Este afectat sistemul nervos central.

La 8 luni nu zâmbește, nu gungurește, face convulsii, mișcări necontrolate, își poate pierde vederea, poate avea dereglări de vorbire, va merge mai greu, dezvoltarea rămâne total în urma.  Facem medicamente odată la 10 zile, mâncare cu lapte artificial. Permanent plânge din cauza durerii, sunt nopți și zile când plânge încontinuu. Ne-am descurcat cu greu până acum, dar deja nu mai avem de unde să luăm bani. Avem nevoie de ajutorul și susținerea tuturor cu inima mare care pot și au dorința să ne ajute. Avem nevoie de bani pentru tomografie computerizată, pentru a pleca în Italia și a face investigațiile necesare pentru a salva creierașul lui Darius. Îmi doresc să-mi văd copilul cum zâmbește, nu doar prin somn când visează îngerașii. Avem șanse minime până la un anișor. Va rog din suflet să ne ajutați să salvăm căpșorul lui Darius! Va mulțumim”, scrie mama lui Darius pe caritate.md.

Cei care vor să doneze pot să o facă pe caritate.md sau să expedieze un SMS cu conținutul „Darius Moroi” la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL; 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Go to top