creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Are nevoie de 20 de mii de euro pentru o operație în Turcia: Destinul unui bebeluș, diagnosticat cu cancer doar după câteva săptămâni de la naștere

Fericirea poate fi spulberată într-o clipită. Este poveste familiei Blonscaia, care, după ce a adus pe lume o minunată fetiță, doar după câteva săptămâni de viața a fost diagnosticată cu cancer.

Micuța are nevoie de o operație în Istanbul, iar pentru asta sunt necesari 20 de mii de euro, bani pe care familia nu îi are.

„Mă numesc Cristina Blonscaia și sunt din Chișinău. Pe 30.05.2017 Dumnezeu ne-a dăruit-o pe Miriam. Sufletul nostru de fetită pe care am așteptat-o o viață. Este aerul și universul nostru. La doar câteva săptămâni după naștere, medicii ne-au dat o veste care pur si simplu ne-a împărțit viată în 2 etape - până și după.

Acum viața noastră înseamnă lupta pentru viată fetiței noastre - Miriam. Miriam suferă de cancer la glanda salivara, un diagnostic crunt ce îi pune viața în mare pericol. Clinica „American Hospital” din Istanbul este gata să o opereze de urgență, dar noi ca părinți nu ne permitem să „cumpăram” viața fetiței noastre. 20.000 euro este o suma enorma pentru noi. Împreună cu prietenii și rudele am colectat suma pentru primele investigații și analize, dar este o nimica toată pe lingă suma necesară. Vă rugăm până la pământ, fiți alături de fetița noastră și ajutați-ne să o salvam. Orice mică donație sau distribuire va fi un mare ajutor pentru ea. Dumnezeu să va binecuvânteze, vă mulțumim din inima tuturor anticipat”, scrie mama fetiței pe caritate.md.

Cei care vor să doneze pot să o facă pe caritate.md sau să expedieze un SMS cu conținutul "Miriam" la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Go to top