creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Vor cădea capete la Primărie: Năstase, despre problema alimentației în grădinițele din capitală și produsele alterate

Din Primăria Chișinău trebuie eliminate, întâi de toate, haosul și corupția, apoi de implementat politici sociale în beneficiul tuturor, iar în ceea ce ține de rezolvarea problemei privind alimentația copiilor în grădinițe o primă soluție ar fi majorarea alocației, care la moment este de doar 21 de lei. Ideea este împărțită de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Nu putem veni cu politici sociale înainte de a rezolva problema haosului și a corupției. Avem nevoie de implementarea unor politici foarte clare, inclusiv în acest domeniu. Noi avem politici sociale și pentru bătrâni și pentru persoanele singuratice și pentru cele care au mulți copii. Tot ce a fost bun la nivelul capitalei vom continua. Ceea ce a fost rău vom elimina. Repet, avem nevoie de eliminarea haosului, corupției și implementarea pe termen scurt, mediu și lung a politicilor”, a declarat Năstase în cadrul dezbaterilor electorale de la postul public de televiziune Moldova 1.

În viziunea acestuia, o primă soluție în rezolvarea problemei alimentației din grădinițe este mărirea alocației, care la moment este de doar 21 de lei.

„Se cunoaște foarte bine că, în momentul de față, alimentarea unui copil este sub limita normală. 21 de lei alocați pentru un copil este prea puțin. Pentru prima perioadă, această sumă se poate dubla. După ce vom eficientiza activitatea Primăriei și a structurilor Primăriei, vom acumula mai multe fonduri după o credibilizare a Primăriei, vom putea asigura politici serioase cu privre la grija față de copiii noștri și nu doar sub aspectul alimentației, dar și sub aspectul securizării vieții”, a mai declarat candidatul unic al forțelor proeuropene extraparlamentare la alegerile municipale, Andrei Năstase.

Go to top