creare site-uri la comanda 079953912

Poziția unui unionist față de alegerile din Chișinău: Și eu sunt român, dar...

Poziția unui unionist față de alegerile din Chișinău: Și eu sunt român, dar... unimedia.info

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal-Democrat din Moldova, Ion Terguță, și-a exprimat opinia față de oportunitatea unui primar general unionist la cârma Chișinăului. Potrivit lui, este important ca primarul Capitalei să poată rezolva problemele orașului, fie el unionist sau nu.

„Am și eu o întrebare de unionist. La cârma Chișinăului până acum nu a fost un unionist? Nu alerga primarul cu ulcica de țărână la București? Nu s-a cumetrit cu președintele României? Nu a luat medalii de la Rege? Și ... ? Suntem cumva mai aproape? Avem drumuri mai bune? Avem servicii mai calitative? Avem stație de epurare? Avem uzină de ardere a deșeurilor? Avem ... în sfârșit un oraș în care să-ți placă să trăiești?”, se întrebă purtătorul de cuvânt al liberal-democraților pe Facebook.

„Și eu sunt ROMÂN. Și îmi place ca aceast oraș să fie administrat de un om care gândești și suferă ca și noi. Dar înafară de faptul că ar fi unionist, ce altceva știe să facă? 

Pe 21 mai vom aștepta apă la robinet, marcaj rutier pe străzi, evacuarea gunoiului, și multe alte lucruri pe care trebuie să le facă un primar, sau așteptăm unirea? Primarul Chișinăului nu unește pe nimeni cu nimeni. Dorin Chirtoacă a avut tot timpul să ne demonstreze asta. Pentru unire sunt alte alegeri - parlamentare. Eu zic să le luăm pe rând. Iar primarul să ducă gunoiul dacă asta vrea să facă, chiar dacă este un bun român”, a mai scris Ion Terguță.

Go to top